top of page
  • Forfatterens bildeAron Ibsen

Oppskrifter med eple

Epler er et allsidig og velsmakende frukt som kan brukes i alt fra salater til desserter. Ikke bare er de sunne og fulle av næring, men de gir også en deilig og frisk smak til enhver rett. Her får du noen tips til hvordan du kan bruke epler i matlagingen din.


Desserter med epler

Epler er perfekte til bruk i desserter. De gir en naturlig sødme og en frisk smak til innsiden av en paideig eller i en eplekake med kanel. De er også herlige i kombinasjon med karamell i form av tidsriktige terte eller små porsjoner som mini eplepai.


Her finner du noen av oppskriften du kan bruke for å lage desserter med eple:


Middager med epler

Epler kan også brukes til middagsretter. De er deilige bakte sammen med kylling eller svinekjøtt og eventuelt krydret med litt muskatnøtt eller kanel. Du kan også kutte dem i terninger og putte dem sammen med andre grønnsaker i en gryterett eller i en salat.


Her finner du noen middagsoppskrifter med epler:Eple er også perfekt å bruke i salater.


Her finner du noen oppskrifter på salater med eple.Søt gjærbakst med epler

Epler er også perfekte som ingrediens i søt gjærbakst. Både kanelboller og eplekanel kaker er helt uimotståelige med litt eple i seg. Du kan også prøve å bake eple pizzasnurrer, eller eple muffins, for å gi en ekstra søt og frisk smak.


Her finner du noen oppskrifter på gjærbakst med epler:Epler er en så allsidig frukt og passer til alle typer måltider og oppskrifter. På matimagen.com kan du finne flere deilige oppskrifter med epler som ingrediens, slik at du kan eksperimentere og skape mat med fantastiske smaker. Dine gjester vil garantert elske det!

85 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page